Επισκεφθείτε μας στο FACEBOOK HOME ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΕΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
 
 
Βιογραφικό
Δείτε σχετικό video εδώ.

Λέγομαι Βασίλης Σαρρής και είμαι από το Ηράκλειο της Κρήτης. Γεννήθηκα το 1958 και ασχολούμαι με τα σκυλιά από 6 ετών ξεκινώντας με ένα κουτάβι που μου είχε χαρίσει ο παππούς μου – την ΗΡΜΑ.

Μεγαλώνοντας η αγάπη μου γι’ αυτά γινόταν μεγαλύτερη.

Ακόμα και κατά τη διάρκεια των σπουδών μου στο εξωτερικό η διασκέδασή μου ήταν το να παρακολουθώ διάφορες σχολές και εκθέσεις σκύλων που γινόταν κατά διαστήματα.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα παράλληλα με τη δουλειά μου, άρχισα να ασχολούμαι περισσότερο με τα σκυλιά (έχοντας δίπλα μου φυσικά τον αγαπημένο μου σκύλο – τον PIERO) ώσπου αποφάσισα να κάνω κάτι καλύτερο γι’ αυτά, διότι πάντα πίστευα ότι μπορούν να προσφέρουν στον άνθρωπο κάτι περισσότερο από μια απλή συντροφιά.

Έτσι ξεκίνησα να φτιάξω μια σχολή εκπαίδευσης σκύλων και εκτροφής γερμανικών ποιμενικών, επηρεασμένος πάντα από την ιδιαίτερη αδυναμία μου γι’ αυτά, δίδοντας μάλιστα στη σχολή και το όνομα του αγαπημένου μου σκύλου PIERO.

Σημείωση: PIERO!!! Μια τόσο μικρή λέξη αλλά με μεγάλο νόημα και διάρκεια 12 ετών. Με λόγια δεν περιγράφεται αυτή η σχέση. Δώδεκα χρόνια με συντρόφευε σχεδόν πάντα σε όλες μου τις δραστηριότητες. Ένα μόνο παράδειγμα είναι ότι το 1986 πήγα γαμήλιο ταξίδι παίρνοντας και τον PIERO μαζί μου.

     

 
 

Created by SiEBEN and Xparity