Επισκεφθείτε μας στο FACEBOOK HOME ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΕΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
 
 
Η Σχολή
Δείτε σχετικό Video εδώ

Η "Σχολή Εκπαίδευσης Σκύλων Piero" βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης, στους Αθάνατους. Ένα καταπράσινο οικισμό με πανοραμική θέα και ηρεμία που μοναδικά και απλόχερα προσφέρεται από τη φύση.


Ο οικισμός Αθάνατοι βρίσκεται στο 6o χιλ. της eθνικής οδού Ηρακλείου Μοιρών - από την αριστερή πλευρά. Ένας κατάφυτος από πεύκα δρόμος οδηγεί στον οικισμό. Διασχίζοντας το κέντρο του οικισμού, στην αριστερή πλευρά ένας ανηφορικός δρόμος 500 περίπου μέτρων θα σας οδηγήσει στις εγκαταστάσεις μας.


Το μεράκι και η αγάπη του Βασίλη Σαρρή για τα σκυλιά, ο οποίος οραματίστηκε και δημιούργησε τη μοναδική στο είδος της σχολή το 1988, στάθηκαν η αιτία της ίδρυσης.
Το όνομα της Σχολής δόθηκε προς τιμήν του αγαπημένου του σκύλου του Piero ένα ξεχωριστό γερμανικό ποιμενικό.
Η ειδικά επιλεγμένη περιοχή αριθμεί 5 στρέμματα γης.
Οι εγκαταστάσεις της περιλαμβάνουν άνετους χώρους φιλοξενίας και εκπαίδευσης. Αυτές περιλαμβάνουν χωριστά δωμάτια διαμονής για το κάθε σκυλί, ξεχωριστό ειδικό χώρο 5x15 για την ψυχοσωματική τους εκτόνωση και χώρο εκπαίδευσης ο οποίος περιλαμβάνει μισό στρέμμα με γκαζόν.


Πεποίθηση της Σχολής μας είναι ότι, πέρα από την φροντίδα και την αγάπη που έχει ανάγκη ένα σκυλί, χρειάζεται εκπαίδευση επειδή αυτή θα συμβάλει στην εξέλιξη και στην ανάπτυξη της προσωπικότητας του τετράποδου φίλου μας και στην αξιοποίηση των έμφυτων χαρισμάτων που διαθέτει.


Παρέχεται ιατρική παρακολούθηση και εφόσον κρίνεται αναγκαίο ιατρική φροντίδα.
Η διατροφή τους με ξηρά τροφή, είναι ιδιαίτερα προσεγμένη και ποιοτικά άριστη.

 
 

Created by SiEBEN and Xparity